Usko ja elämä

Oikein ymmärrettynä usko

  • on luonnollinen osa elämää
  • elämän myönteisiä rakenusaineita

Aina tähän ideaaliin ei päästä. Silmiesi edessä oleva blogi alun perin syntyi välien selvittelystä menneisyyden kummajaisiin karismaattisessa kentässä. Lyhyesti kuvattuna hengellinen matkani löytyy näistä kahdesta artikkelista:

/https://avaintekija.com/2019/01/14/pelottava-suus/

https://avaintekija.com/2019/01/14/pettyneesta-pastoriksi/

Voit lukea lisää kategoriasta Abuse/Hyväksikäyttö. Havaintojeni mukaan hyväksikäyttö on usein kytköksissä narsismiin. Tästä aihepiiristä löytyvät kirjoitukset löydät klikkaamalla tästä linkistä.

Vuosien prosessin jälkeen elämässä näkyy muutakin kuin menneen pölyä: Uskonrohkeuden ja eteenpäinmenon näkökulmia. Löydät niitä esimerkiksi kategoriasta Uskovan asema/Destiny

Kahdeksan vuoden bloggaamisen vuoden mittaan on ollut tilanteita, jolloin tietyt aihepiirit ovat olleet pinnalla. Suosittelen, että perehdyt useampiin eri aihepiireistä kirjoittamiini artikkeleihini saadaksesi kattavamman kuvan ajattelustani.

Bloggaamisen vuosiin on mahtunut Uskon ja kokemisen kirjo. Sinä aikana olen

Eri aikoina teksteissäni vilahtaa erilaisia -llisia, -läisiä, -laisia yhteisöjä. Tutuksi ovat tulleet niin suuret suomalaiset suuntaukset kuin määrällisesti pienemmät vaikuttajat. Lisäksi olen seurannut aktiivisesti myös kansainvälistä hengellistä kenttää.

Blogini on tässä kentässä yksi ääni.

%d bloggaajaa tykkää tästä: