Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste lyhyesti ja ytimekkäästi

Käsittelemme tietojasi huolella. Tietosi ovat meillä niin turvassa kuin se tänä aikana on mahdollista.

(Valokuvaus)projekteista teemme kirjalliset sopimukset, joista asiakkaalle jää toinen kappale. Sopimukseen kirjataan projektin yksityiskohdat.

Keräämme vain projektien kannalta välttämättömän tiedon. Tieto on joko kahden salasanan takana  tietokoneella tai arkistossa lukollisessa kaapissa.

Seuraavassa sama pidemmän kaavan mukaan:

Avaintekijä – valokuvausta, sisällöntuotantoa ja koulutusta

Verkkosivustomme osoite on: https://avaintekija.com.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi?

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Yhteydenottolomakkeet

Sivustollamme on yhteydenottolomakkeita yhteydenoton helpottamiseksi. Yhteydenottolomakkeet arkistoituvat salasanan takana olevaan järjestelmään. Järjestelmään kirjautumiseen tarvitaan kaksinkertainen varmennus. Näin ulkopuolisen on vaikea päästä tietoihin kiinni.

Media

Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on. – Muistathan, että henkilökuva on samalla myös henkilötieto ts. sen julkaisemiseen on hyvä kysyä lupa myös kuvattavalta (ja kuvaajalta, ellet itse ole kuvaa ottanut). – Julkisella paikalla kuvaaminen on ok. – Toki tätäkin kannattaa ajatella sitä kautta, haluaisitko sinä, että sinut kuvattaisiin tuossa tilanteessa. – Itse vältämme esimerkiksi alaikäisten valokuvaamista ja kuvien julkaisemista vaikka paikka olisikin julkinen.

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Sivusto kerää tietoa kävijöistä IP-osoitteen perusteella. Tämä näkyy meille tilastoina, joissa käy ilmi, milloin ja mistä maasta kävijä on käynyt sivustollamme.

Kenelle jaamme tietosi?

Emme jaa tietoa ulkopuolisille lukuunottamatta juridisia velvoitteita (esimerkiksi verottaja voi tarkastella kirjanpitoamme).

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Yhteydenottolomakkeet hävitetään heti, kun yhteydenotto on käsitelty joko sähköpostilla tai puhelimella, ja tiedot siirtyvät asiakastietorekisteriimme.

Asiakastietorekisteri on tietokoneella kahden salasanan takana, joten ulkopuolisen on hankala päästä niihin kiinni.

Asiakkaan tiedot näkyvät myös tarjouksissa ja laskuissa. Myös nämä ovat kahden salasanan takana, joten ulkopuolisen on hankala päästä niihin kiinni.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta. Muutoin emme luovuta tietoa ulkopuolisille, ellei siihen ole juridista velvoitetta.

Omat yhteystietosi

Lisätiedot

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Kysymme ja säilytämme vain toimintamme kannalta välttämättömän tiedon (Nimi, (yrityksen nimi, Y-tunnus), laskutusosoite, osoite, jossa projekti toteutetaan sekä kuvaus projektista. Tämä tieto ei sisällä esimerkiksi henkilötunnusta tai henkilön koko nimeä.

Valokuvat luovutamme asiakkaalle projektin päättyessä. Referenssikuvien kanssa toimimme kirjallisen sopimuksen mukaisesti.

Kirjanpito ja sopimukset säilytämme 10 vuotta lukollisessa kaapissa, jonne avain on yrittäjällä.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Tietomurron todennäköisyys ja siihen liittyvä riski on pieni. Ilmoitamme tietomurrosta poliisille, tietosuojavaltuutetulle ja henkilöille, joiden tietojen epäilemme joutuneen vääriin käsiin.

Kolmannet osapuolet, joilta saamme henkilötietoa

Emme saa kolmannelta puolelta henkilötietoja.

Henkilötietoon liittyvä automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme profiloi henkilöitä henkilötietojen perusteella.

Toimialaan liittyvä lainsäädäntö

Toimimme Henkilötietolain ja tekijänoikeuksiin liittyvän lainsäädännön puitteissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: