Täyttä palvelua myyvien valokuvien ja sisällöntuotannon muodossa

Klikkaa linkkejä otsikoiden alla löydät lisätietoa palveluistamme ja hinnaston.

Yritykset tai yhdistykset

Valokuvamme auttavat sinua menestymään

Media! Saat selvää säästöä, kun tilaat keikalle kuvaajan ja kirjoittajan samassa paketissa!

Workshopit auttavat ratkaisemaan ongelmia, hiomaan visiota ja tuottavat kuvia markkinointiin.

Yksityisille

 • Ikuistamme ikimuistoiset hetket Kaakkois-Suomen, Etelä-Karjan, Pohjois-Karjalan ja Uudenmaan alueella (esimerkiksi kasteet, konfirmaatiot, valmistujaiset, häät, syntymäpäivät ja hautajaiset).
 • Kuvaamme ajoneuvot  tai vaikkapa
 • lemmikkisi

 

Hinnoittelu

Jokaisen palvelukokonaisuuden kohdalta löydät hinnaston. Hintaan vaikuttaa projektiin käytetty aika ja ajokilometrit ”Miehikkälästä maailmalle”.

Laskutus

 • yksityisille Odeal-laskutuspalvelun kautta
 • yrityksille Odealin kautta tai free lancer-verokortilla.

 

 • Juhlat

  Juhlat 1 Product

 • Media: Meiltä saat kuvaajan ja toimittajan samassa paketissa

  Media: Meiltä saat kuvaajan ja toimittajan samassa paketissa 1 Product

  Kätevää, käytännöllistä – ja kustannustehokasta: Juttukeikalle lähtee yksi ja sama henkilö -ammattivalokuvaaja ja -kirjoittaja. Pauliinan osaamisaluetta on elämä ilmiöineen: hengellinen ja seurakunnallinen kenttä, maa- ja metsätalous, henkilökuvat. Arto taas tuntee sotahistoriaa ja ajoneuvot. Emme vierasta meille vierastakaan aihetta. Sellaisestakin voi poikia hyvä ja kansantajuisuudesta kiitelty juttu, kuten taannoin kävi paikallislehden uutisen kanssa. Pauliina tilattiin tekemään juttua erätulista ”pimeäkuvaamistaidon” takia. Susikiintiöt ja muut eräasiat olivat Pauliinalle vieraita. Muutaman viikon kuluttua tuli lehden lukija kiittämään: "Sinä kirjoitat niin kansantajuisesti, että minäkin ymmärrän."
 • Oletko myymässä ajoneuvoa? - Näin erotut eduksesi valokuvilla

  Oletko myymässä ajoneuvoa? - Näin erotut eduksesi valokuvilla 3 Products

  Myytpä uniikkia yksilöä tai "kauppakassia" massasta erottuvilla valokuvilla saat etumatkaa muihin myyjiin. Loppu onkin sitten sinun puhetaidoistasi kiinni. Valittavanasi on kaksi vaihtoehtoa: PERUSPAKETTI -toteutetaan salamakuvauksena kivanoloisessa paikassa Kuvaukseen käytetään aikaa 1- 2 h. Yhden ajoneuvon kuvaamisen hinnaksi tulee (km:t on laskettu Miehikkälästä) < 50 km: 75 € - 50-100 km: 100 € TIMANTTIPAKETISSA taustaksi etsitään ajoneuvon tyyliin sopiva paikka ja näyttävä valo (auringonlasku, kaupungin valot, tms). Koska tällaiseen menee aikaa (2-4 h) veloitus on röheämpi. Yhden ajoneuvon hinnaksi tulee: < 50 km: 200 € - 50-100 km: 250 €.
 • Oletko myymässä kiinteistöä? - Näin saat ostajan pysähtymään Sinun myymäsi kiinteistön kohdalle

  Oletko myymässä kiinteistöä? - Näin saat ostajan pysähtymään Sinun myymäsi kiinteistön kohdalle 1 Product

  Pysäyttävän hyvät valokuvat tuovat esiin (välittämäsi) kiinteistön parhaat puolet ja saavat potentiaalisen ostajan pysähtymään Sinun (välittämäsi) kiinteistön kohdalle. Loppu onkin kiinni Sinun myyntitaidoistasi. ERITYISOSAAMISTAMME ovat kiinteistöt, jotka tuottavat valokuvauksen kannalta sinulle harmaita hiuksia (esim. kiinteistöt, joissa ikkunat ovat kuvissasi vitivalkoisena ja perimmäinen nurkka tumma).
 • Yrittäjä - tuomme esiin yrityksesi parhaat puolet

  Yrittäjä - tuomme esiin yrityksesi parhaat puolet 1 Product

  Mikä on sinussa huippua? Mitä tarjoat asiakkaalle? Mitä osaat paremmin kuin monet muut? – Ja miten tämä hyödyttää asiakasta? Voimme pohtia tämän valokuvin. Saat samaan syssyyn myyvät kuvat käyttöösi.