Mikä siinä on, että saan erilaisia kuvia?

Juhlissa tai tapahtumissa estradilla ja salissakin on voimakkaita erivärisiä valoja. Valot värjäävät valokuvan kuin valokuvan milloin milläkin ”läsnäolevalla” värillä. Kuvankäsittelykään harvoin auttaa, koska värejä on kerrallaan niin monta.

Tällaisiakin kuvia juhlista tai tapahtumista täytyykin olla. Häiritseväksi värikylläisyys tulee, kun joukosta ei löydy yhtäkään kuvaa, jossa läsnäolijoilla olisi normaali ihonväri tai sen väriset vaatteet kuin vaatteet oikeasti olisivat.

Miksi ammattikuvaaja saa toisenlaisia kuvia – ikään kuin värivaloja ei olisikaan? – ”Salaisuus” piilee salaman käytössä. Salaman valo oikein käytettynä peittoaa värivalojen värisävyjen kirjon ja kuva näyttää luonnolliselta – ikään kuin salamaa ei olisikaan.

Tapahtumakuvauksesta voit kysyä tarjousta allaolevalla lomakkeella tai soittaa pirauttamalla, p. 045 230 74 75

Tapahtumakuvaus

 

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: