An earth-shaking Result – Mullistava tulos

When God looks at you…He doesn’t see limitation or hesitation.  He sees the potential and possibilities He placed within you. – Kun Jumala katsoo sinuun… Hän ei näe rajoitteita eikä Hän emmi. Hän näkee kyvyt ja mahdollisuudet, jotka Hän on laittanut sinuun.  H. Herring

This is true. – Tässä tekstissä on vinha perä.

Surprising Test Results – Testitulokset yllättivät

I have thought how different our own picture of ourselves may be than other´s – or Lord´s! – Olen pohtinut, miten erilainen meidän kuvamme meistä itsestämme voi olla kuin se kuva, joka muilla – tai Herralla – on meistä!

I found a blog called Do what You love and a tip to do a strength test.  – Löysin blogin nimeltä Do what You love (Tee mitä rakastat) ja vinkin tehdä ”vahvuustesti”.

Of course I know, that I am – Luonnollisesti tiedän, että olen:

A person who loves to learn and dig an information. – Henkilö, joka rakastan oppimia ja kaivaa tietoa.

But some of results was surprising! – Jotkut tuloksista yllättivät:

Winner or someone who love to get new relationships. – Voittaja ja se, että rakastan solmia uusia yhteyksiä.

Honestly said, I am not a smal-talk-person. – Rehellisesti sanoen, en ole mikään smal talk -ihminen.

Roots of this experience are in my childhood. – Kokemuksen juuret ovat lapsuudessa:

My mum was eager to talk – and interrupt others – and I had nothing to say when we was together our friends, etc. I didn´t learn to talk with people. Preaching was different. It was much easier. But I haven´t experienced to myself to start smal talk with people. – Äitini oli innokas puhumaan – ja keskeyttämään muut – eikä minulla ollut mitään sanottavaa, kun olimme ystäviemme tms. kanssa koolla. En oppinut puhumaan ihmisten kanssa. Saarnaamisen kanssa oli toisin. Se oli minulle helpompaa. Mutta en ole kokenut luontevaksi aloittaa keskustelua jonkun kanssa.

…And now this weird test shows, that I have 64 point of 100…and it seems that I after all love to break ice  and make connection with others. – …Ja nyt tämä omituinen testi näyttää, että minulla on 64 pistettä 100:sta ja näytän sittenkin pitävän jään murtamisesta ja yhteyden solmisesta toisiin.

Winner, no way…?! – Voittaja, katit kanssa?

I have failed many times, and lost in my life many times. – Olen epäonnistunut monta kertaa, ja hävinnyt elämässäni monta kertaa.

Anyway this test showed me that I have ”winner talent”, 49 points of 100… Kuitenkin tämä testi näytti, että minulla on ”voittamisen kyky”, 49 pistettä 100:sta.

I think, that the explanation was a point of a view. – Uskon, että selitys oli näkökulma:

Whether the glass is half full or is it half empty? – Siitä, onko lasi puoliksi täysi vai onko se puoliksi tyhjä.

Perhaps I have failed many times, but I have risen as many times, and I really have attitude to win, definetly. – Ehkäpä olen useasti epäonnistunut, mutta yhtä monta kertaa olen noussut, ja ilmiselvästi minulla on voittajan asenne.

Case Gideon

I think, it was same with Gideon as well. – Ajattelen, että Gideonin kanssa oli samoin.

Gideon saw absence of Lord (because he couldn´t see miracles of Lord in his or his nations life), his clan as weakest in Manasseh, and finally himself as the least in his family. – Gideon näki Herran poissaolon (koska ei  kyennyt näkeään Herran  ihmeitä kansansa elämässä), heimonsa pienimpänä Manassessa – ja viimein – itsensä perheensä hännänhuippuna.

At the same time – Samaan aikaan kuin:

There were angel of Lord in the front of Gideon by saying – Herran enkeli oli Gideon edessä ja sanoi:

The Lord is with you, mighty warrior. — Go in the strength you have and save Israel out of Midian’s hand. Am I not sending you?” — I will be with you, and you will strike down all the Midianites, leaving none alive. — Herra on kanssasi, sinä urhea soturi! — Käytä sitä voimaa, joka sinussa on. Mene ja pelasta Israel midianilaisten käsistä. Minä lähetän sinut!” — Kun minä olen sinun kanssasi, sinä kukistat midianilaiset, aivan kuin vastassasi olisi yksi ainoa mies.

What are you thinking about yourself? – Miten sinä ajattelet itsestäsi?

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: