The most important Challenge – Tärkein haaste

One of my blogger colleague Kimanzi wrote – Yksi bloggaajakollegani, Kimanzi kirjoitti:

(How much I can identify with these words… – Miten kovasti voinkaan samaistua näihin sanoihin…)

I’ve learned that you have to stay focused on your why–and that should be helping people. I was in a funk and stopped putting out good content. I lost sight of my why and I didn’t do what I’m supposed to be doing on this earth. I’m back and dedicated to helping you live your dream. – Olen oppinut sen, että huomio täytyy keskittää siihen, mikä on sinun ”miksi” – ja se pitäisi olla ihmisten auttaminen. – Olin jänispöksy ja lopetin hyvän sisällön tuottamisen. Menetin näkymäni siihen, mikä on minun ”miksi” enkä tehnyt sitä, minkä oletan olevan tehtäväni täällä maan päällä. Olen takaisin ja omistautunut auttamaan sinua elämään unelmaasi.

Every blogger, author – and anyone else who says what is in his/her mind, rises some kind of reaction and gets feed back. When the feed back is negative – or even unfair or groundless, it sounds easy to let it be. – Jokainen bloggeri, kirjailija – tai kuka hyvänsä, joka sanoo, mitä hänellä on mielessään, saa aikaan reaktion ja saa palautetta. Silloin kun palaute on kielteistä – tai ehkäpä epäreilua ja perusteetonta, tuntuu luovuttaminen ja ”antaa asian olla” helpolta.

This attitude of Kimanzi may help. – Tämä Kimanzin asenne voi auttaa:

People can talk (and they do 🙂 ), staying focused is what makes you successful. – Ihmiset voivat puhua (ja he tekevät niin 🙂 ), se että pitää katseensa määränpäässä, tekee sinusta menestyvän.

faith-in-work-alkukesa

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: