Ei mikään pikkujuttu – Not a small matter

Palaan uudestaan ja uudestaan  Efesolaiskirjeen ensimmäiseen lukuun.. – The Bible verse, which I read again and again, is written in Ephesians 1.

Voit lukea luvun täältä. – You may read the whole chapter here. 

Luvussa Paavali rukoilee muun muassa – In the chapter at hand Paul prays for instance:

— että Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala, kirkkauden Isä, antaisi viisauden ja näkemisen hengen, niin että hänen tekstinsä lukijat oppisivat tuntemaan Isän , ja että Isä valaisisi heidän sisäiset silmänsä näkemään

  1. millaiseen toivoon hän on tekstin lukijat kutsunut,
  2. miten äärettömän rikkaan perintöosan hän heille antaa pyhien joukossa ja
  3. miten mittaamaton on hänen voimansa, joka vaikuttaa meissä uskovissa.

— that the God of our Lord Jesus Christ, the Father of glory, may give the readers the spirit of wisdom and revelation in the knowledge of Father, the eyes of their understanding being enlightened; that they may know

  1. what is the hope of His calling,
  2. what are the riches of the glory of His inheritance in the saints, and
  3. what is the exceeding greatness of His power toward us who believe,

according to the working of His mighty power

Ja Paavali lisää – And Paul adds:

Se on sama väkevä voima,jota hän osoitti herättäessään Kristuksen kuolleista ja asettaessaan hänet istumaan oikealle puolelleen taivaassa, ylemmäksi kaikkia valtoja, voimia ja mahteja, ylemmäksi kaikkia herruuksia, jotka mainitaan tässä ja tulevassakin maailmassa.

which He worked in Christ when He raised Him from the dead and seated Him at His right hand in the heavenly places, far above all principality and power and might and dominion, and every name that is named, not only in this age but also in that which is to come.

Ei mikään pikkujuttu! – It is not a small matter!

Juuri tuo sama voima, joka sai aikaan Jeesuksen ylösnousemuksen, vaikuttaa meissä, jotka uskomme Jeesukseen. – That very same power, which caused Christ to raise from the dead, works in us, whom believe in Jesus.

Tarvitsemme viisauden ja näkemisen henkeä oppiaksemme tuntemaan Isän, ja Isää valaisemaan meidän sisäisiä silmiämme näkemään toivon, perintöosan ja voiman, joka on ulottuvillamme, kun vain tajuamme ottaa vastaan!

We need the spirit of wisdom and revelation to get to know Father, and our understanding being enlightened; that we may know hope, inheritance and power which may reach when we realize to receive that!

faith-in-work-alkukesa

 

 

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: