It’s Not about What You Have But Who You Have – Ei ole kysymys siitä, mitä sinulla on, vaan siitä kenet sinulla on

It is clear that success is not what you have, but rather who you have! Joseph literally had nothing materially, but at the same time, he had everything because the Lord was with him. The material things that you have accumulated or are feverishly trying to amass do not make you a success. It is the presence of the Lord in your life that makes you a success! – On selvää, että menestys ei ole kiinni niinkään siitä, mitä sinulla on, vaan pikemminkin siitä, kuka sinulla on! – Joosefilla ei kirjaimellisesti ollut mitään aineellista – ja samaan aikaan hänellä oli kaikki, koska Herra oli hänen kanssaan.  Sinulle kertyneet aineelliset asiat tai se miten kuumeisesti yrität niitä kasvattaa, ei saa aikaan menestystä. Herran läsnäolo sinun elämässäsi saa aikaan menestyksen. Joseph Prince

Princes advice is based to the conclusion above. – Princen neuvo pohjautuu edelläolevaan päätelmään.

We need to learn to stop pursuing things and to start pursuing Him. God sees your relationship with Him as the only thing that you need for every success in your life. – Meidän täytyy oppia lopettamaan tavaroiden havitteleminen ja opetella alkamaan tavoitella Häntä. Jumala näkee sinun suhteesi Hänen kanssaan ainoana asiana, mitä tarvitset kaikenlaiseen menestykseen elämässäsi.

It is so true. – On niin totta.

I can’t imagine starting in a worse place than Joseph. He was completely naked. He had nothing! No bank accounts, no educational qualifications, no natural connections with people of influence, nothing. – En voi kuvitella ketään aloittamassa huonommasta asemasta kuin Joosef. Hän oli täysin ilman mitään. Ei pankkitiliä. Ei hyväksyttyä koulutusta. Ei suhteita vaikutusvaltaisiin ihmisiin. Hänellä ei ollut mitään.

Thank God the Bible records a picture of Joseph who began with nothing, so that you and I can have hope today. If you think that like Joseph, you have nothing, well, you can start believing in the power of the presence of the Lord in your life. — Jumalalle kiitos, että Raamattuun on taltioitu kuva Joosefista, joka aloitti ei-mistään, niin että sinulla ja minulla olisi tänään toivo. Jos ajattelet kuin Joosef ikään, ettei sinulla ole mitään, niin voit alkaa uskomaan Herran läsnäolon voimaan elämässäsi.

Perhaps you feel this too hard to believe. – Ehkäpä ajattelet, että tämä on liian vaikea uskoa.

Ask and pray Lord to strengthen your faith. – Pyydä ja rukoile Herraa vahvistamaan uskosi.

Personally, I have experience on this. – Henkilökohtaisesti olen kokenut tämän.

Nothing plus Lord is much more than which our logical understanding reaches. – ”Ei mitään” ja Herra on  yhteensä paljon enemmän kuin mihin meidän looginen ymmärryksemme yltää.

Streaming - Virtaamassa

Now to Him who is able to [carry out His purpose and] do superabundantly more than all that we dare ask or think [infinitely beyond our greatest prayers, hopes, or dreams], according to His power that is at work within us, to Him be the glory in the church and in Christ Jesus throughout all generations forever and ever. (Eph. 3: 20, 21)  — Jumalalle, joka meissä vaikuttavalla voimallaan kykenee tekemään monin verroin enemmän kuin osaamme pyytää tai edes ajatella, olkoon ylistys seurakunnassa ja Kristuksessa Jeesuksessa kautta kaikkien sukupolvien, aina ja ikuisesti. (Ef 3: 20, 21)

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: