Is it only about Baptisms, Buildings and Budgets? – Onko kaikki kiinni kasteista, kirkoista ja kolehdeista?

Wow! I  found very healthy and balanced teaching about success and blessing. – Mahtavaa! Löysin erittäin tervettä ja tasapainoista opetusta menestyksestä ja siunauksesta.

Blessing comes when God shows up in our ministry. Lives are really transformed from the inside out. Good works flow out of love. There is a powerful and real experience of God in the meeting, class, or counseling session. Blessing can sometimes be seen in baptisms, buildings, and budgets being up but this is a secondary effect of the blessing and not the focus of the ministry. The focus of the ministry is to seek the presence, power, and peace of God. Every aspect is touched by God not just the physical. The emotional, mental, and spiritual realities are all impacted.

Siunaus tulee, kun Jumala näyttäytyy palvelutyössämme. Elämä muuttuu toden teolla sisältä ulos. Hyvät työt virtaavat ulospäin rakkaudesta. Tilaisuuksissa, opetustilanteissa ja sielunhoitohetkissä Jumala koetaan voimakkaasti ja todellisesti. Siunaus nähdään ajoittain kasteiden määrässä, kirkkojen koossa ja kolehdin suuruudessa, mutta tämä on siunauksen seuraus, ei palvelutyön keskiö. Palvelutyön keskiö on Jumalan läsnäolon, voiman ja rauhan etsiminen. Jumala koskettaa jokaista elämän osa-aluetta, ei pelkästään fyysistä. Tunteiden, mielen ja hengen ulottuvuudet sisältyvät kaikki siihen, mitä Jumala koskettaa.

by Pete Wilson, Living Waters Christian Counseling Blog

If you may read in English, with pleasure, visit http://livingwaterchristiancounseling.org/2014/05/01/what-is-the-difference-between-success-and-blessing/

vaikuttavaa-uskoa_talvi

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: