Trained for Today – Tätä päivää varten treenattu

In lastest weeks I haven´t time to write. Much changes are going on in my and my familys life. – Viime viikkoina ei ole ollut aikaa kirjoittaa. Paljon on muuttumassa minun ja perheeni elämässä.

Today I am VERY HAPPY for lessons of my life, because those have prepaired and trained me to this, which is at hand. – Tänään olen todella kiitollinen elämän oppitunneista, koska ne ovat valmistaneet minua käsillä olevaan.

Conditions of life have been my personal trainers: I have learnt a bit to navigate in the mid of storms and range of rocks. – Elämän olosuhteet ovat olleet henkilökohtainen valmentajani: Olen hiukan oppinut purjehtimaan myrskyjen ja karikoiden keskellä.

One of most important skill is to hear the voice of Jesus in the mid of condtions at hand, what does He speak to my (or your) life. – Yksi tärkeimmistä taidoista on kuulla Jeesuksen ääni elämän olosuhteiden keskellä, se mitä Hän puhuu elämääni (elämääsi).

  • Tänään näytän tarvitsevan näitä taitoja enemmän kuin ikinä.And even in most positive and blessed periods in our lives may include these challenges in the mid of which we need learnt skills most than ever than before. – Vieläpä kaikkein myönteisimmät ja siunatuimmat jaksot elämässämme sisältävät näitä haasteita, joiden keskellä tarvitsemme oppimiamme taitoja enemmän kuin ikinä ennen.

Only think Joseph or Moses. – Ajattelepa vaikka Joosefia tai Moosesta.

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: