Major battles will produce greater victories – Suurimmat taistelut tuovat suurimmat voitot

After spending a week at our farm I came back to my home here in Southern Finland and stopped to read many emails. Here is one of those (and I would say a big AMEN to this!) – Vietettyäni viikon palasin Etelä-Suomen kotiin ja pysähdyin lukemaan lukuisia sähköposteja. Tässä yksi niistä (ja sanon siihen äänekkään aameneni!):

The Lord has been showing me that there are many people in the body of Christ who are going through major battles in their lives, but He wants you to know that these battles will produce greater victories than you have ever known if you don’t quit. If you look back in hindsight of all the trials that you have endured in the past, you will see that you have overcame them all. As you stay focused on the vision that He has for you, and continue to pursue His plan, you will become more than a conqueror through Jesus.

Herra on näyttänyt minulle, että monet Kristuksen ruumiin jäsenet käyvät läpi suurimpia taisteluja. Hän haluaa sinun kuitenkin tietävän, että nämä taistelut tuovat mukanaan suurempia voittoja kuin olet kuvitellut, kunhan et luovuta.

Kun katsot menneiden taistelujesi taakse, näet miten olet selviytynyt kaikista niistä.

Kun pidät katseesi Häneltä saamassasi näyssä ja pyrit Hänen suunnitelmaansa kohti, tulet olemaan (kirjaimellisesti: enemmänkin kuin) voittaja Jeesuksen kautta.

Know the voice of your enemy. He will only come against that which is genuine.

Tunnista vihollisen ääni. Vihollinen on aina aidon perään.

This is my experience as well. – Tämä on myös minun kokemukseni.

Before greatest victories there are major battles. – Suurimmat taistelut ovat ennen suurimpia voittoja.

And in Christ we have victory. – Ja Kristuksessa meillä on voitto.

In the middle of battle we don´t always know or see what that actually mean in our daily lives, but when we trust in Lord we get to know His will, purpose, way and victory.  – Taistelun keskellä emme aina tiedä tai näe, mitä tämä oikein merkitsee, mutta luottaessamme Herraan tulemme tietämään Hänen tahtonsa, tarkoituksensa, tiensä ja voittonsa.

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: