Narcissistic Rage – Narsistinen raivo

Raivo on aina läsnä. Se leijuu ympäriinsä, kuin valmiina ryöpsähtämään valloilleen. Kun se viimein vapautuu, se on sitoutunut polttamaan ja tuhoamaan. Joskus varoitusmerkkejä on ilmassa. — The anger is always there. It lies just under the surface, almost waiting to erupt. When it is finally released, it will be dedicated to burning and destruction. Sometimes there are warning signs. Other times the rage explodes in an unexpected instant. David Orrison, käännös Pauliina Kuikka

An article regarding to narcissist´s anger written by David Orrison. Useful to read. – David Orrisonin narsistin raivoa käsittelevä artikkeli  käännöksineen ja kommentteineen.

Grace for my Heart

It’s Narcissist Friday!   

The anger is always there. It lies just under the surface, almost waiting to erupt. When it is finally released, it will be dedicated to burning and destruction. Sometimes there are warning signs. Other times the rage explodes in an unexpected instant. But even with the warning signs, there is little you can do to stop it.

Narcissistic rage has been discussed in the psychological community for many years. Freud wrote about it. The reference to narcissism is not a reference to the person, but to the type of anger. It is an exclusive anger, designed to hurt or push others away. And it may not look like rage. It may be very subtle, under-handed, or even childish.

A man I know was getting a ride from another man. As he waited for the other to unlock his door, he put his briefcase on the roof…

View original post 752 more words

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: