Bad news or Good Expectations? – Huonoja uutisia vai hyviä odotuksia?

As many years I remember I have found some kind of  negative feeling in this Psalm verse…:”Bad news shall come…”  – Niin kauan kuin muistan olen löytänyt tästä Psalmin jakeesta kielteisen tunnelman…:”Huonoja uutisia tulee ihan varmasti…”:

He shall not be afraid of evil tidings; his heart is firmly fixed, trusting (leaning on and being confident) in the Lord.

Ei hän pelkää pahoja viestejä
vaan luottaa vakain mielin Herraan.

(Psalm 112: 7)

Yesterday I read just an opposite interpretation of these words. – Tänään luin täsmälleen toisenmoisen tulkinnan sanoista.

Wake up every day expecting good. Keep your thoughts and mind positive, full of joy, full of hope and full of anticipation of all the good things God has in store for you, His beloved!

Herää jokaiseen päivään odottaen hyvää. Pidä ajatuksesi ja mielesi myönteisinä, ilon ja toivon täyteisinä ja täynnä niiden hyvien asioiden odotusta, joita Jumalalla on sinulle varattuna, sinä Jumalan rakastama.

The main point in the Psalm is that the expectation for a believer is good, not bad! – Psalmin ydin on, että uskovan odotusarvo on hyvä, ei suinkaan paha!

The Psalm isn´t out of the real life. – Psalmi ei ole irrallaan reaalielämästä.

”Even in darkness light dawns for the upright — Pimeydessäkin koittaa oikeamieliselle valo.”

Even in darkness, there is breakthrough of light in your life. – Jopa pimeydessä valo murtautuu elämääsi.

The word used for the meaning ´darkness´ in this verse means both darkness and obscurity/confusion. – Sana, jota jakeessa on käytetty kuvaamaan ´pimeyttä´, tarkoittaa sekä pimeyttä että epäselvyyttä/sekaannusta.

In despite to current circumstances, your (as mine as well) heart may be firmly fixed, trusting (leaning on and being confident) in the Lord. – Nykyisistä oloista huolimatta sinun (ja yhtä lailla myös minun) sydän voi olla luja ja luttaa (nojautua ja olla luottavainen) Herraan.

It isn´t easy in the mid of darkness and confusion, but we aren´t alone. Jesus has sent Holy Spirit to be our Comforter (Counselor, Helper, Advocate, Intercessor, Strengthener, Standby), the Spirit of Truth Who — .- Tämä ei ole helppoa pimeyden ja sekaannuksen keskellä. Emme kuitenkaan ole yksin; Jeesus on luvannut lähettänyt Pyhän Henkensä, Puolustajan (Auttajan, Esirukoilijan, Vahvistaja, Vierelläkulkijan, ”Asianajajan”, Neuvonajantajan), Totuuden Hengen–. (Comp. John 15: 26)

Let Him lead us to deeper peace in Him. Let Him lead us our breakthrough of light in the mid of our obscurities. – Annetaan Hänen johtaa meidät syvempään rauhaan Hänessä. Annetaan Hänen saada aikaan se, että valo murtautuu hämäryyteemme/sekaannukseemme.

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: