When ”sudden” is synonym for ”longterm” – Kun yhtäkkinen onkin pitkän aikavälin synonyymi

Suddenly moments of success are viewed as such only to those who were not privy to the process. Sudden success is chocked with every positive habit you do every day and your relentlessness to never give up in the face of adversity. The process is paved with challenges you overcome every day by choosing to do the right thing even when you don’t feel like doing the right thing. Others view your success as suddenly, but you know that suddenly is actually a process of days, weeks, months and years in relentless pursuit of your dream and purpose.

Yhtäkkisiä menestyksen hetkiä nähdään niiden elämässä, jotka eivät ole ylenkatsoneet prosessia. Yhtäkkinen menestys on täynnä myönteisiä tapoja jokapäiväisessä elämässä ja periksiantamattomuutta haasteiden edeessä. Prosessiin kuuluvat päivittäiset haasteet, joista selviydyt valitsemalla oikeiden asioiden tekemisen myös silloin, kun ei huvittaisi.Toiset näkevät menestyksesi yhtäkkisenä; sinä tiedät, että ”yhtäkkinen” on tosiasiassa päivien, viikkojen, kuukausien, vuosien hellittämätöntä pyrkimistä kohti unelmia ja tarkoitusta. by Jacqui Showers 

Tietoa kirjoittajasta

Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s