New Seeds to better Soil – Uudet siemenet parempaan maahan

Lance Wallnau wrote today on his fb-page a thought which stopped me to think. – Lance Wallnau kirjoitti tänään fb-sivullaan ajatuksen, joka pysäytti minut.

Wallnau wrote about a woman who took some big steps in faith – and lost much money when she did so. – Wallnau kirjoitti naisesta, joka otti isoja uskon askelia – ja menetti paljon rahaa tehdessään niin.

Those to which she trusted, cheated her. When she asked help from them whom she had helped before, they turned their back. – Ne, joihin hän luotti, pettivät hänet. Kun hän kysyi apua niiltä, joita hän oli auttanut aiemmin, nämä käänsivät selkänsä.

The woman was up set and disappointed. – Nainen oli allapäin ja pettynyt.

The answer said by Wallnau was a revolutionary. And there were deep wisdom in that. (As a farmer I know that) – Wallnaun vastaus oli vallankumouksellinen – ja siinä oli syvä viisaus. (Maanviljelijänä ymmärrän tämän)

”Well then, stop digging up the seeds you planted in sincerity and generosity because everything you did you did unto the Lord and HE IS YOUR EXPECTATION – NOT MAN OR TV MINISTRIES.” The devil is trying to get you to abort your faith by focusing on what didn’t work. Don’t waste those seeds. You’ve shifted your expectation from GOD and put your expectation on people to be your rewarder.”

No sitten, lopeta siementen kaivaminen sieltä, minne olet ne kylvänyt vilpittömästi ja anteliaasti, koska sinä teit sen Herralle ja HÄNNEEN SINUN PITÄÄ ODOTUKSESI KOHDISTAA  – EI IHMISEEN TAI TV-PALVELUTEHTÄVÄÄN. Vihollinen yrittää tehdä tyhjäksi uskosi kiinnittämällä huomiosi siihen, mikä ei toimi. Älä hukkaa niitä siemeniä. Olet siirtänyt luottamuksesi Jumalasta ja asettanut sen ihmisiin, jotta saisit heiltä palkkion.

If you’ve blessed someone and they don’t reciprocate, if you sowed but not reaped from the fields where you labored, remember what David said ”My expectation is of the Lord.” It is God who will repay you. Don’t look to people.

Jos olet siunannut jotakuta etkä saa heiltä mitään vastineeksi , jos olet kylvänyt, mutta et ole saanut satoa pelloilta, joilla olet tehnyt työtä, muista Daavidin sanat: Herraa minä odotan. Jumala maksaa sinulle. Älä katso ihmisiin.

This strategy will break the controlling power off a multitude of dissapointments.

Kun toimit näin, murtuu monien turhaumien valta sinuun nähden.

”What if I only would have done this or that…”, is very typical reaction when something doesn´t work as we have planned. – ”Mitä jos olisin toiminut toisin…”, on tyypillinen reaktio tilanteessa, jossa kaikki ei toiminut suunnittelemallamme tavalla.

Even if we are perfectly in the plan of Lord, we are surrounded people who may act different way… Jopa silloin, kun olemme täysin Jumalan tahdossa, meitä ympäröivät ihmiset, jotka voivat toimia toisin…

If people pushed prophet Jeremy to a well and tried to stone the Son of God (and after all crusified Him), how they would remain undone some stupid to us… Jos ihmiset kerran heittivät Jeremian kaivoon ja yrittivät kivittää Jumalan Pojan (ja loppujen lopuksi kivittivät Hänet), miten niin he eivät tekisi meille jotain hölmöä…

The advice from Wallnau was very logical: Don´t waste your time by picking up seeds sown. – Wallnaun neuvo on erittäin looginen: Älä hukkaa aikaasi poimimalla kylvettyjä siemeniä.

Sow new seed to better soil. – Kylvä uudet siemenet parempaan maaperään.

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: