Passing through the Valley of Weeping – Kyynelten laakson läpi

Have you met desserts? Have you felt pain? Have you drop out some tears? – Oletko kohdannut matkallasi erämaita? Oletko tuntenut kipua? Oletko vuodattanut kyyneleitä?

Lilies - Liljat

This Word is for you (and me). – Tämä sana on sinulle (ja minulle).

Autuaat ne ihmiset, joilla on voimansa sinussa, joilla on mielessänsä pyhät matkat! Kun he käyvät Kyynellaakson kautta, he muuttavat sen lähteitten maaksi, ja syyssade peittää sen siunauksilla. (Ps. 84: 6,7, KR 38)

Blessed (happy, fortunate, to be envied) is the man whose strength is in You, in whose heart are the highways to Zion. Passing through the Valley of Weeping (Baca), they make it a place of springs; the early rain also fills [the pools] with blessings. (Ps. 84: 6,7, Ampl.)

WHEN they PASSES through the Valley of Weeping, THEY MAKE it a place of springs; THE EARLY RAIN (FROM LORD) ALSO fills (the pools) with blessings. – KUN HE KÄYVÄT Kyynellaakson kautta, HE MUUTTAVAT SEN lähteiden maaksi – JA SYYSSADE (joka Jumala lähettää) peittää sen siunauksillaan.

I know, this isn´t easy to do, not even to think many times, but let´s try,… MAKING even driest possible place to turn to places of springs… Tiedän kyllä, tämä ei ole helppoa, ei aina helppoa edes ajatella, mutta jospa yrittäisimme,… TEHDÄ jopa kuivimmasta mahdollisesta paikasta lähteiden maan…

And flourish there… Ja kukoistaa siellä…

Many, many times in my life (there have been many this kind of odd dessert journeys, valleys of weeping, allthought I haven´t mostly talked about those…) this has happened… Many times in these times have the message (these writings) appeared to my mind and many of my photos are taken… Monesti elämässäni on käynyt juuri näin (olen ollut keskellä outoa erämaataivalta, kyynelten laaksoa, vaikka en ole niistä paljon puhunut)… Monesti noina aikoin on sanoma (nämä kirjoitukset) tulleet mieleeni ja monet valokuvat on otettu niinä aikoina.

Afterwards I have wondered how Lord turned everything to rain of blessings. – Jälkikäteen on ihmetellyt, miten Herra käänsikään kaiken siunauksen sateiksi.

PK000508

This photo is one of these experiences, literally. – Tämä kuva on – kirjaimellisesti – yksi esimerkki.

It was a very rainy day. – Oli sateinen päivä.

There snowed, wet snow… I wiped the lens of my camera several times…until I let drops to be… Satoi märkää lunta… Pyyhin useasti kamerani linssiä… kunnes annoin pisaroiden olla…

The result was unique… Tulos oli ainutkertainen…

Tietoa kirjoittajasta

Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s