This is up to You – Tämä on sinusta kiinni

You must make a decision that you are going to move on. It wont happen automatically. You will have to rise up and say, ‘I don’t care how hard this is, I don’t care how disappointed I am, I’m not going to let this get the best of me. I’m moving on with my life. – Sinun täytyy päättää liikkua eteenpäin. Se ei tapahdu automaattisesti. Sinun täytyy nousta ja sanoa: ´En välit siitä, miten rankkaa tämä on, en välitä siitä, miten turhautunut olen; saan parhaan irti itsestäni.  Liikun elämäni kanssa eteenpäin.  by Joel Osteen http://addicted2success.com/quotes/50-positive-thinking-quotes-for-more-inner-strength-growth/

Tietoa kirjoittajasta

Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s