Walking in the Faith (part 5): Independence (and likeness with Lord)– Uskossa vaeltaminen (osa 4): Itsenäisyys (ja Herran kaltaisuus)

One of my most important ”home work” on my journey as believer is to learn to be independent. It means that I am not only depended on opinions or solutions of people around me, but I am able to consider my personal actions.  – Yksi tärkeimmistä ”kotiläksyistäni” uskonmatkan varrella on ollut oppia olemaan itsenäinen. Se merkitsee sitä, että en ole riippuvainen pelkästään minua ympäröivien ihmisten mielipiteistä, vaan kykenen harkitsemaan henkilökohtaista toimintaani.

I spent years in my life asking opinions of people around me: a pastor, a prophet, my mum, spouse, friends, etc. – Vietin vuosia kysyen pastorin, profeetan, äitini, puolisoni, ystävieni, jne. mielipidettä.

DSC_9696

Of course it is ok to do that – providing that the information/answers given to me are right ones. – Tietenkin on ok tehdä näin – olettaen, että tieto/vastaukset, jotka meille annetaan ovat oikeita.

My tragedy was that many of these people around me were wounded in their past so deeply that their information/answers were like a house of mirrors (distorting the reality).  – Tragediani oli, että monet näistä ihmisistä, jotka minua ympäröivät olivat niin haavoittuneet heidän menneisyydessään, että tieto/vastaukset muistuttivat peilitaloa (joka vääristi todellisuutta).

Featured Image -- 5009

You may imagine the mess where I was after listening different information/answers given to me – based on impulses of psyche of these people and their personal agendas. – Voit kuvitella, millaisen sotkun keskellä olin kuunneltuani erilaisia vastauksia ja saatuani erilaista tietoa, joka perustui näiden ihmisten psyyken impulsseihin ja heidän henkilökohtaisiin tarkoitusperiinsä.

I was like a marionette trying please every one. – Olin kuin marionetti yrittäen miellyttää jokaista.

One of my wrong conclusion was associate the will of God to will of these people. – Yksi vääristä johtopäätöksistä oli se, että samaistin Jumalan tahdon näiden ihmisten tahtoon.

Once more, my tragedy was: these people around me tried to their own mission and get me to build that. – Vielä kertaalleen: tragediani oli, että nämä ihmiset ympärilläni yrittivät toteuttaa heidän missiotaan ja saada minut rakentamaan sitä.

_DSC5560

Some one of them were victims of narcissists (trying to please narcissists of their life – as my mum even in her 70´s asking her father (who had dead in 60´s) what to do…) or even narcissists themselves… Jotkut heistä olivat narsistien uhreja (jotka yrittivät miellyttää heidän elämänsä narsisteja – kuten äitini vielä yli 60-vuotiaana. Hän kysyi isänsä mielipidettä (vaikka tämä oli kuollut 60-luvulla). Tai nämä ihmiset olivat itse narsisteja.

So lost my personal direction of MY life and my personal guidance of Lord. – Niinpä hukkasin oman elämäni suunnan ja Herran henkilökohtaisen johdatuksen.

I lived life of others, not mine. – Elin muiden ihmisten elämää, en omaani.

Until I awoke that I was abused, manipulated and many times abused or manipulated others when I was a part of the court of narcissists. – Kunnes heräsin siihen, että minua käytettiin hyväksi ja manipuloitiin ja monesti itsekin käytin muita hyväksi tai manipuloin ollessani osa narsistin hovia.

_DSC3018

That isn´t life which Lord wants us to live! – Tuo ei ole elämää, jota Herra haluaa meidän elävän.

He has planned us to do HIS will, not a mans/womans will (except those one are the same). – Hän on tarkoittanut meidät tekemään HÄNEN tahtoaan ei toisen ihmisen tahtoa (ellei se sattumoisin ole sama asia).

He hasn´t meant us to be calculative. – Hän ei ole tarkoittanut meitä laskelmoimaan.

He hasn´t us to be twisted. – Hän ei ole tarkoittanut meitä olemaan kieroja.

He hasn´t planned us to wannabies or minions. – Hän ei ole tarkoittanut meitä pyrkyreiksi tai hännystelijöiksi.

He has planned us to be as He is. – Hän on tarkoittanut meidät olemaan kaltaisensa.

He is Truth. – Hän on Totuus.

His Word is Truth. He is trustworthy. – Hänen Sanansa on totuus. Hän on luotettava.

He is Way. – Hän on tie.

He is straight and clear. – Hän on selkeä ja suora.

He is Life. – Hän on Elämä.

He create life. – Hän synnyttää elämää.

And He calls us to do same. – Ja Hän kutsuu meitä tekemään saman.

_DSC6182

 vaikuttavaa-uskoa_talvi

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

One thought on “Walking in the Faith (part 5): Independence (and likeness with Lord)– Uskossa vaeltaminen (osa 4): Itsenäisyys (ja Herran kaltaisuus)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: