Uskon lähtökohta: Jeesus ei jekuta meitä

Jeesus ei jekuta meitä. – Jesus doesn´t lie to us. In English you may read this article here Jesus doesn´t lie to us

Uskon ja Toivon Blogi

Neljännen yövartion aikaan Jeesus tuli opetuslapsia kohti kävellen vettä pitkin. Kun he näkivät hänen kävelevän järven aalloilla, he säikähtivät ja huusivat pelosta, sillä he luulivat näkevänsä aaveen. Mutta samassa Jeesus jo puhui heille: ”Pysykää rauhallisina, minä tässä olen. Älkää pelätkö.” Silloin Pietari sanoi hänelle: ”Herra, jos se olet sinä, niin käske minun tulla luoksesi vettä pitkin.” ”Tule!” sanoi Jeesus. Pietari astui veneestä ja käveli vettä pitkin Jeesuksen luo. Mutta huomatessaan, miten rajusti tuuli, hän pelästyi ja alkoi vajota. ”Herra, pelasta minut!” hän huusi. Jeesus ojensi heti kätensä, tarttui häneen ja sanoi: ”Vähäinenpä on uskosi! Miksi aloit epäillä?” (Matt. 14: 25-31)

Over Brinks - Yli äyräiden

Sana, joka on käännetty vähäiseksi uskoksi pohjautuu kreikan kielen sanaan ολιγος [oligos]. Sana tarkoittaa ´pientä,  vähäistä (käytettynä lukumäärästä tai koosta) tai ajasta (lyhytaikainen) tai voimakkuutta (tarkoittaen kevyttä, mietoa). πιστις [pistis] kääntyy yksinkertaisesti uskoksi.

Juuri näin kävi Pietarille: Hänen uskonsa kävi lyhyeksi, hänen uskonsa oli pieni/kevyt. Aluksi hän käveli veden päällä täynnä uskoa ja rohkeutta…

View original post 79 more words

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: