He lähtivät kiireesti ja löysivät Marian ja Joosefin ja lapsen, joka makasi seimessä. Tämän nähdessään he kertoivat, mitä heille oli lapsesta sanottu. Kaikki, jotka kuulivat paimenten sanat, olivat ihmeissään. Mutta Maria kätki sydämeensä kaiken, mitä oli tapahtunut, ja tutkisteli sitä. Paimenet palasivat kiittäen ja ylistäen Jumalaa siitä, mitä olivat kuulleet ja nähneet. Kaikki oli juuri niin kuin heille oli sanottu. (Luuk. 2: 16-20)

They left, running, and found Mary and Joseph, and the baby lying in the manger. Seeing was believing. They told everyone they met what the angels had said about this child. All who heard the sheepherders were impressed. Mary kept all these things to herself, holding them dear, deep within herself. The sheepherders returned and let loose, glorifying and praising God for everything they had heard and seen. It turned out exactly the way they’d been told!  (Luke 2: 16-20, The Message)

Have Blessed Season!

Suomalaiset lukijat, tästä löydätte Paimenten joulu -kuvaelman taustan. Kuvaelma esitettiin tänään Miehikkälän kirkossa. Sitä seurasi laulu, jonka voit kuunnella Youtubesta.

Siunattua Vapahtaja syntymäjuhlaa!