985. The Advent Calendar, Window 20: Just like us – Joulukalenteri, Luukku 20: Ihan kuin me

Some days ago I wrote about A very usual day (of shepherds on a field of Bethlehem) – Muutama päivä sitten kirjoitin hyvin tavallisesta päivästä (Beetlehemin paimenten elämässä) http://sourcepublication.net/2014/12/15/981-the-advent-calendar-window-16-so-usual-day-joulukalenteri-luukku-15-niin-tavanomainen-paiva/

Today I turned back to the item by reading some very comforting verses in my Bible – Tänään palasin aiheeseen lukemalla joitain hyvin lohduttavia sanoja Raamatustani:

Hän ei siis ota suojelukseensa enkeleitä — hän ottaa suojelukseensa Abrahamin suvun. Niinpä hänen oli tultava joka suhteessa veljiensä kaltaiseksi, jotta hänestä tulisi armahtava ja uskollinen ylipappi ja hän voisi Jumalan edessä sovittaa kansansa synnit. Koska hän on itse käynyt läpi kärsimykset ja kiusaukset, hän kykenee auttamaan niitä, joita koetellaan. (Hepr. 2: 16-18)

It’s obvious, of course, that he didn’t go to all this trouble for angels. It was for people like us, children of Abraham. That’s why he had to enter into every detail of human life. Then, when he came before God as high priest to get rid of the people’s sins, he would have already experienced it all himself—all the pain, all the testing—and would be able to help where help was needed. (Hepr. 2: 16-18, The Message)


Koska meillä siis on suuri ylipappi, joka on kulkenut läpi taivaiden, Jeesus, Jumalan Poika, pysykäämme tässä tunnustuksessa. Meidän ylipappimmehan jos kukaan kykenee ymmärtämään vajavuuksiamme, sillä häntä on koeteltu kaikessa samalla tavoin kuin meitäkin koetellaan; hän vain ei langennut syntiin. Astukaamme sen tähden rohkeasti armon valtaistuimen eteen, jotta saisimme armoa ja laupeutta, löytäisimme avun silloin kun sitä tarvitsemme. (Hepr. 4: 18, 19) 

 For we do not have a High Priest Who is unable to understand and sympathize and have a shared feeling with our weaknesses and infirmities and liability to the assaults of temptation, but One Who has been tempted in every respect as we are, yet without sinning. Let us then fearlessly and confidently and boldly draw near to the throne of grace (the throne of God’s unmerited favor to us sinners), that we may receive mercy [for our failures] and find grace to help in good time for every need [appropriate help and well-timed help, coming just when we need it]. (Hebr. 4: 18, 19)

DSC_7454

Jesus came for us – and He calls us to come to Him boldly to the throne of GRACE. There we shall find help for EVERY NEED of us. – Jeesus tuli meitä varten ja Hän kutsuu meitä tulemaan luokseen rohkeasti, ARMONistuimen eteen. Siellä löydämme avun JOKAISEEN TARPEESEEMME.

_KAR6640

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: