983. The Advent Calendar, Window 18: Questions – Joulukalenteri, Luukku 18: Kysymyksiä

This morning I totally stopped to re-think. – Tänään pysähdyin totaalisesti ajattalemaan – uudelleen.

The article I read was about Elisha, who after death of Elijah asked – Lukemani artikkeli kertoi Elisasta, joka Elian kuoleman jälkeen kysyi:

Where is the Lord God of Elijah? – Missä on Elian Jumala?

How many times we, believers and/or Charismatics, ask the same question – Miten monesti me, uskovat ja/tai karismaatikot, olemme kysyneet saman kysymyksen:

Where are you, God of Elijah? Where are your mighty deeds? We want to see deeds of God of Elijah! – Missä olet, Elian Jumala? Missä ovat sinun valtavat tekosi? Me haluamme nähdä Elian Jumalan tekoja!

This writer turned the question up-side-down asking – Kirjoittaja käänsi kysymyksen ympäri kysymällä:

Where are Elijah´s of God? – Missä ovat Jumalan Eliat?

Or…Tai…

Where are Elishas who – without doing compromises – want to be obedient does that cost anything? – Missä ovat Elisat, jotka – ilman että tekevät kompromisseja – haluavat olla kuuliaisia maksoi se mitä tahansa.

Not only asking where is God in the mid of mess, but willing to do what Lord want – that was real secret of Elijah and Elisha as well. – Ei vain sen kysyminen missä Jumala on sotkun keskellä vaan halu tehdä, mitä Herra tahtoi – se oli Elijan ja Elisan todellinen salaisuus.

The earnest (heartfelt, continued) prayer of a righteous man makes tremendous power available [dynamic in its working]. Elijah was a human being with a nature such as we have [with feelings, affections, and a constitution like ours]; and he prayed earnestly for it not to rain, and no rain fell on the earth for three years and six months. (James 5: 17. 18)

— Vanhurskaan rukous on voimallinen ja saa paljon aikaan. Elia oli samanlainen ihminen kuin me. Hän rukoili hellittämättä, ettei sataisi, eikä maa saanut sadetta kolmeen ja puoleen vuoteen. Ja kun hän taas rukoili, taivas antoi sateen ja maa tuotti jälleen hedelmää. (Jaak. 5: 6b-18)

DSC_9755


Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: