982. The Advent Calendar, Window 17: There and back – Joulukalenteri, Luukku 17: Sinne ja takaisin

Today I drove 10 km there and back. When I drove to my destination, I saw very dark cloud in the horizon, just covering the Sun which is very down in this season here in Finland. – Tänään ajoin 10 kilometriä edestakaisin. Kun saavuin määränpäähäni, näin  tumman pilven taivaanrannassa. Se peitti matalalla paistavan auringon.

DSCF0559

But when I drove back, I could see brightening sky ahead, shining Sun in my back mirror. – Mutta ajaessani takaisin näin kirkastuvan taivaan ja auringon paistamassa peruutuspeilistä.

This scene spoke me, how Lord may brighten any darkness, shadow or situation and turn that to His glory. – Näkymä puhui minulle siitä, kuinka Herra voi valaista minkä tahansa pimeyden, varjon tai tilanteen ja kääntää sen Hänen kirkkaudekseen.

DSC_8794

Once more my thought are in the story of shepherds near Beetlehem. – Jälleen kerran ajatukseni ovat tarinassa Beetlehemin kedon paimenista.

They really had personal experience of this kind of turn around. – Heillä tosiaankin oli omakohtainen kokemus tälläisestä ”kääntämisestä”. That is reason why their story is in the Bible. Siinä on syy, miksi heidän tarinansa on Raamatussa.

Glory of Lord appeared to them and turned darkness to brightness and their labour in the mid of night to blessing. – Herran kirkkaus ilmestyi heille ja käänsi heidän pimeyden kokemuksensa kirkkaudeksi ja vaivannäkönsä keskellä yötä todistukseksi.

DSC_3323

Perhaps it is same with us: we are exactly in right place, allthought it seems that our surroundings aren´t opprotune at all. We may be richly blessed in just those situation. – Ehkä samalla tavaal on meidänkin elämässämme: olemme täsmälleen oikeassa paikassa, vaikka olosuhteet eivät näytä olevan alkuunkaan suotuisat. Me voimme tulla runsaasti siunatuiksi juuri niissä oloissa.

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: