980. The Advent Calendar, Window 15: Taking Care for Details… – Joulukalenteri, Luukku 15: Huolenpitoa yksityiskohdista

At first a story about what happened to me today (and yesterday) – Ensiksi kertomus siitä, mitä minulle tapahtui tänään (ja eilen).

Yesterday I had long day. Actually, there had been some long days before yesterday. So I was rather tired. – Eilen minulla oli pitkä päivä. Totta puhuen, sitä ennen oli ollut joitain pitkiä päiviä, joten olin melko väsynyt.

I got my bags from car and went home to make some food for my family. I totally forgot my phone. – Otin laukkuni autosta ja menin tekemään perheelle ruokaa. Täysin unohdin puhelimeni.

This morning I tried to seek for my phone and couldn´t find that. I was too busy to pay proper attention to my lost phone and trusted that I may find that later. – Tänä aamuna yritin etsiä puhelintani sitä löytämättä. Olin liian kiireinen täysin kesittyäkseni etsintään ja luotin, että kyllä sen löytäisin myöhemmin.

My husband suggested to come with me and help a bit in my duties of day – so we left by his car. – Mieheni ehdotti, että hän lähtee mukaan ja auttaa päivän töissä – niinpä lähdimme hänen autollaan.

Some hours later I was at home and started my seeking project again by turning my car and house up side down and tried to look for the phone every imaginable place. – Muutamia tunteja myöhemmin olin jälleen kotona ja aloitin etsintäoperaationi uudelleen: käänsin autoni ja taloni ylösalaisin ja yritin katsoa puhelinta kaikista kuviteltavista paikoisa.

… I couldn´t find anything – …en löytänyt…

The phone couldn´t be outside…or could that be, anyway…? – Puhelin ei voinut olla ulkona… vai voiko sittenkin olla…?

I happend to look my cars left backtyre. There my phone was on the surface of snow, leaning to the tyre… – Satuin katsomaan autoni vasenta takarengasta. Puhelimeni oli lumen päällä ja nojasi renkaaseen…

Oh now,..It have to be broken… It has been there whole night and day…Snow was rather wet because there +1 Celsius outside. – Voi ei… sen täytyy olla rikki… Se on ollut koko yön ja päivän ulkona… Lumi oli melko märkää, kun lämpötila oli +1.

Half an hour the phone spent time in a drying cabinet and worked flawlessly. – Puoli tuntia puhelin vietti aikaa kuivauskaapissa – ja toimi täydellisesti.

What about if I had used my own car? – I would driven over my phone… What about if there were some more plus degrees outside? The phone would heve bee wet and broken. – Entä jos olisin lähtenyt omalla autolla? – Olisin ajanut puhelimeni yli… Entä jos ulkona olisi ollut muutama lämpöaste isää? Puhelin olisi kastunut ja hajonnut.

This may seem to be a side not, only. – There are much bigger things in this world. – Tämä voi näyttää sivuseikalta. – Maailmassa tapahtuu paljon isompia asioita.

This is written in Bible to display of His care taking for us. – Tämä on kirjoitettu Raamattuun osoittamaan Hänen huolenpitoaan meistä:

Anyway, my experience is that Lord meet us also in the tiniest details and most  insignificant matter (or so it seems to be).

Are not two little sparrows sold for a penny? And yet not one of them will fall to the ground without your Father’s leave (consent) and notice. But even the very hairs of your head are all numbered.  Fear not, then; you are of more value than many sparrows.

 — Varpusia saa kolikolla kaksi, mutta yksikään niistä ei putoa maahan, ellei teidän Isänne sitä salli. Teidän jokainen hiuskarvannekin on laskettu. Älkää siis pelätkö. Olettehan te arvokkaampia kuin kaikki varpuset. (Matt. 10: 29,30)

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: