977. The Advent Calendar: Window 12, Clear – Joulukalenteri: Luukku 12, Selkeää

Yesterday I was photographing in a pitch-black environment. It was really challenged to focus anything. – Eilen valokuvasin pilkkopimeässä. Oli todella vaikeaa tarkentaa yhtään mihinkään.

After writing four different article about the same event, I felt exhausted (it is rather rare for me). – Kirjoitettuani neljä erilaista artikkelia samasta tapahtumasta olin lopen uupunut (mikä on melko harvinaista minulle).

Actually, I wrote this article once, forgot to save that… SO after noticing that, I wrote this once more… Itse asiassa kirjoitin tämän artikkelin kerran, unohdin tallentaa tämän … niinpä huomattuani asian, kirjoitin tämän vielä kerran…

Sometimes it is same with (also spiritual) life. – Joskus (hengellisenkin) elämän kanssa on samoin.

Tiredness, many challenges of life, some times worries, lead us to the situation, where we loose our focus. – Väsymys, elämän monet haasteet, joskus huolet johtavat meidät tilanteeseen, jossa emme näe selvästi.

Some times that leads to do stupid mistakes. – Joskus tämä johtaa typeriin virheisiin.

PK000460

Today using words of Paul:

[For I always pray to] the God of our Lord Jesus Christ, the Father of glory, that He may grant you a spirit of wisdom and revelation [of insight into mysteries and secrets] in the [deep and intimate] knowledge of Him,
By having the eyes of your heart flooded with light, so that you can know and understand the hope to which He has called you, and how rich is His glorious inheritance in the saints (His set-apart ones) (Ef. 1: 17-19)

(että) Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala, kirkkauden Isä, antaisi teille viisauden ja näkemisen hengen, niin että oppisitte tuntemaan hänet, ja että hän valaisisi teidän sisäiset silmänne näkemään, millaiseen toivoon hän on meidät kutsunut, miten äärettömän rikkaan perintöosan hän antaa meille pyhien joukossa ja miten mittaamaton on hänen voimansa, joka vaikuttaa meissä uskovissa.(Eph. 1: 17-19)

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: