Jumalan turvassa – Protected by God

Aamuni aluksi löytämäni ajatus sopii erinomaisesti lyhyen ja pimeän joulukuisen päivän tuuleen ja tuiverrukseen. Siunausta viikkoosi! – This morning I found an interestin quotation, which fits perfectly to a short, dark and windy day of December.

Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, se sanoo: ”Herra on minun turvani ja linnani, hän on minun Jumalani, johon minä turvaan”. Sillä hän päästää sinut linnustajan paulasta, turmiollisesta rutosta. Sulillansa hän sinua suojaa, ja sinä saat turvan hänen siipiensä alla; hänen uskollisuutensa on kilpi ja suojus. (Ps. 91: 1-4)

 He who dwells in the secret place of the Most High shall remain stable and fixed under the shadow of the Almighty [Whose power no foe can withstand].

 I will say of the Lord, He is my Refuge and my Fortress, my God; on Him I lean and rely, and in Him I [confidently] trust!  For [then] He will deliver you from the snare of the fowler and from the deadly pestilence.  [Then] He will cover you with His pinions, and under His wings shall you trust and find refuge; His truth and His faithfulness are a shield and a buckler. (Ps. 91: 1-4. Apml.)


Siipien suojassa on pimeää. Mutta poikanen tuntee emonsa lämmön ja on turvassa.
Ei tarvitse nähdä, koska emo näkee. — It is dark under pinions, but you may feel a mother bird, her warmth and protection. You don´t need to see because the mother birth see. [http://www.rukoushelmet.net/rh4a.htm]

Same in other words in a hymn Under His Wings – Sama toisin sanoen laulussa Under His Wings (alla vapaa käännös sanoista)

Olen Hänen siipiensä alla/ Vaikka yö yhä pimenee ja kiusat ovat kovia/ Yhä luotan Häneen/Tiedän Hän pitää minusta huolen/ Hän vapauttaa minut/ Ja minä olen Hänen lapsensa.

Kerto: Hänen siipiensä alla/ Kuka voisi erottaa Hänen rakkaudestaan?/ Hänen siipiensä alla on sieluni/ turvassa ikuisesti.

Hänen siipiensä alla/ mikä suoja surussa!/ Miten innpaasti sydän kääntyykään Hänen lepoonsa!/ Usein, kun maan päällä ei löydy parantavaa voidetta/ löydän siellä lohdutuksen ja siellä olen siunattu.

Kerto:

Hänen siipiensä alla/ mikä nautinto!/ Siellä olen suojassa, kunnes taistelut ovat ohi/ Suojassa, turvassa, ei mikään paha vahingoita minua/ Lepään Jeesuksessa, olen turvassa ikuisesti.

Kerto:

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: