A Continuum and Climbing – Jatkumoa ja kiipeämistä

sometimes Lord seems to speak to my through dreams… Joskus Herra tuntuu puhuvan minulle unen kautta… Sometimes those dreams are very clear, but sometimes those are as if a secret mystery to which I get answer when the dream comes true. – Joskus unet ovat todella selkeitä, joskus ne ovat kuin kätketty salaisuus, joka selviää vasta, kun uni toteutuu. – This one is lastest. – Tämä on viimeisin:

It was a bit absurd to wake up. – Herätessä oli hieman epätodellinen olo.

DSC_3036

I looked at a penicle of Timothy-grass (Phleum pratense) – Katsoin timotein tähkää.

Actually, that wasn´t only one panicle, but in fact a continuum of panicles: one after one attached each other so that those formed on long panicle. – Tosiasiassa se ei kuitenkaan ollut yksi tähkä, vaan tähkien sarja: toinen toisiinsa liitettynä ne muodostivat pitkän tähkän.

I felt as if someone would have said – Ymmärsin ikään kuin joku sanoisi:

Your blog shall be renewed – Blogisi uudistuu

DSC_3330

That continuum has wondered me: one after one attached each other, as if one season after an another. – Jatkumo on kummastuttanut minua: tähkät toinen toisiinsa liitettyinä, ikään kuin kausi toisensa jälkeen.

Hmm… Interesting… There is something new in air… I am waiting, what this new actually will be… And in despite of all this in a line with my and husbands experience in Arken Helsinki… Their pastor literally prayed for us using terms which I have bolded below…

Hmm… Mielenkiintoista…Jotain uutta on ilmassa… Odotan mielenkiinnolla, mitä tuo uusi oikeasti on…Kaiken lisäksi tämä on linjassa sen kanssa, mitä mieheni ja minä koimme Helsingin Arkenissa… Heidän pastorinsa kirjaimellisesti käytti termejä, jotka olen alla lihavoinut..

In the same morning I opened my computer and one of emails as well. – Samana aamuna avasin tietokoneeni ja avasin yhden sähköposteista:

I know you’re tired, but come on higher anyway
I know the battle has been weary, but come up higher anyway
I Am giving you an aerial view
I Am giving you an aerial view
You are going to see things that you’ve never seen before
I am going to download strategies that you didn’t have before!

DSC_3360

“Lift Your Eyes! You’ve looked at the roots and the trunk of the tree, but you’ve not seen what’s in the top of the tree. I have things hidden that have been captured there that only you can begin to gather, by coming higher. This is a day that you must ask Me to bring you into a new place. –”

Tiedän, että olet väsynyt, mutta tule kuitenkin korkeammalle.
Tiedän, että taistelu on uuvuttanut sinut, mutta tue kuitenkin korkeammalle.
Olen antamassa sinulle ilmanäköalan.
Näet asioita, joita et ole ennen nähnyt.
Annan sinulle strategioita, jollaisia sinulla ei ikinä ole ollut.

Nosta silmäsi! Olet katsellut puun juuria ja runkoa, mutta et ole nähnyt puun latvaan. Olen piilottanut sinne asioita, jotta sinä voit poimia ne – kunhan tulet korkeammalle. Tänään sinun pitää pyytää Minua johtamaan sinut uuteen paikkaan

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: