903. Ravista kunnolla

Olin käväisemässä hautausmaalla, jos

Ilman suurempaa dramatiikkaa – ja vihollisen voimaa korottamatta – totean kokemukseni matkan varrelta: Usein eteenpäinmenon vastapainoksi on odotettavissa jonkin sortin nokkaisu hyvän ja elämän vastustajalta. Jeesus totesi tästä jännitteestä:

”Varas ei ole tullut kuin varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan; minä olen tullut, että teillä olisi yltäkylläinen elämä.”

Varas hoitaa tehtäväänsä – ja niin tekee Jeesuskin! Nimenomaan viime mainittu on hyvä muistaa silloin, kun joltain taholta tulee täyslaidallinen tuhonkylvöyritystä: Jeesus on tullut, että meillä oli yltäkylläinen elämä. Hän on AINA elämän puolella.

Toinen asia, joka kannattaa muistaa on se, että varas on kiinnostunut vain arvokkaista asioista. Looginen johtopäätös: Jos varas pyörii ympärilläsi, kannattaa miettiä, mikä on se hyvä, mitä se havittelee – ja kohdella tuota hyvää suojellen, arvostaen ja siitä kiinni pitäen.

Pariskunta Burns jakaa viikon aluksi uutiskirjeissään rohkaisua. Tämänaamuinen kuului seuraavasti:

Nouse seisoallesi, kansani. Ravista yltäsi pöly, joka on tullut päällesi. Tee selväksi itsellesi, että nouset kaiken sen yläpuolelle, mikä sinua estää. Herra on kutsunut sinut tällä hetkellä astumaan eteenpän ja astumaan ulos kaikesta painostuksesta, masennuksesta, pelosta ja epäilystä. Luota täysin Herraan. Hän antaa sinulle voiman uskoa. — Mikä ikinä tuleekaan tiellesi, nouse sen yläpuolelle mahdollisimman nopeasti. Älä anna vihollisen taktiikan vetää sinua alas eikä pitää sinua alhaalla. Herra on antanut sinulle voiton jokaisesta hyökkäyksestä. –

”Oikaiskaa siis hervonneet kätenne ja halvaantuneet polvenne! ´Kulkekaa suoria polkuja´, jottei ontuva jalka menisi sijoiltaan vaan pikemminkin parantuisi.” (Hepr. 12: 12, 13)

Olen lainannut lukemaani kukkotarinaa seuraavassa artikkelissani (suosittelen, että otat hetken aikaa ja luet lyhyen artikkelin=
http://sourcepublication.net/2014/06/02/773-entas-kun-hoyhenet-polisevat/

Tuossa rakkaudessa on jotain mullistavaa: Se karkottaa pelon ja antaa tilalle uskon rohkeuden. Ajattele, mitä Paavali sanoo:

”–kaikissa näissä ahdingoissa meille antaa riemuvoiton hän, joka on meitä rakastanut –”!!!

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: