”Vapaudesta” vapauteen

Eheytymisen Polkuja -blogini maalaa kuvaa mielen väreistä eheytymisen prosessin varrella. Yksi värimaailma avautuu ”Vapaudesta” vapauteen -artikkelissa.

Pettymyksestä ja pelosta on ollut omat seurauksensa: niiden takia otin rajun irtioton myös kaikkeen siihen rakentavaan, mitä hengellisyydestä ja karismaattisuudesta nyt löydän. Otin etäisyyttä niin ilmiöihin kuin ihmisiinkin. Eristäydyin. En paljon uskaltanut uskonasioista pukahtaa, vielä vähemmän lahjoillani palvella.
Vasta pitkän ajan päästä, monen hyväätekevän kohtaamisen (niin Jumalan kuin ihmistenkin kanssa) jälkeen olen valmiimpi kertomaan – ja käyttämään myös lahjojani.
Olen valmiimpi uskaltautumaan olemaan vapaa – vapaa nauttimaan Hänen läsnäolostaan, vapaa suurempiin tekoihin, vapaa kokemaan Hänen valtakuntansa kirkkaus, vapaa tuntemaan Hänet ja Hänen läsnäolonsa, vapaa tuntemaan Hänen siipiensä suoja, vapaa ottamaan vastaan johdatus, vapaa antamaan Pyhän Hengen lahjojen tulla elämääni.
Uskaltautuessani entistä enemmän kokeilemaan, mitä kaikkea edellä siteeramani oikein merkitsee, aihepiiri on avautumistaan avautunut. Toivottavasti pian pystyn hippusen sitä avaamaan myös täällä blogissa.
faith-in-wor_syksy

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: