862. Tiny Rosebud – Pieni ruusunnuppu

Tällä kertaa edelleenbloggaus Sue Nashin blogista Heavenly Raindrops – God-inspired words and images to bring blessings like rain (Taivaallisia sadepisaroita – Jumalan innoittamia sanoja ja kuvia, uomaan siunaus niin kuin sade)

Poimin riveiltä ajatuksen, jota olen viime aikoina paljon pohtinut eli, miten tärkeää on tajuta, kuka Kristus on ja keitä me olemme Hänessä. Alemmuuden ja merkityksettömyydent tunne voi saada meidät ”pihtaamaan” Jumalan meille antaman kanssa niin, että emme uskalla jakaa sitä hyvää, mitä olemme Häneltä saaneet.

Pieni ruusunnuppu.
Avaudu, ole kitti.
Jaa ruusuntuoksusi
niiden turhautuneiden kanssa, jotka tarvitsevat sitä.

Kenenkään ei tarvitse mitata ruusua mitatakseen sen kauneutta. Huomaamaton ruusunnuppu tuoksuu yhtä ihanalta kuin suurikokoinen jalostettu ruusu. Kaikki mitä se tarvitsee on se, että se avautuu ja jakaa tuoksuaan.

Ajatteletko, että olet vain pienessä määrin käyttökelpoinen Jumalan valtakunnalle (kirjaimellisesti: sinussa on vain pieni sirpale käyttökelpoisuutta)? Se on kaikki. Kun annat ne aidosti, Jumala hyväksyy elämäsi sirpalet. Hän käyttä jäljellä olevia palasia. Näennäisesti merkityksettömiä ihmisiä. Pikkuista ruusunnuppua. Kaikki, mitä Jumala edellyttää, on se, että avaamme sydämemme vastaanottamaan Hänet ja jaamme Hänen rakkauttaan. Uhria ei mitata lahjan koossa, vaan pikemminkin halussa olla kuuliainen ja jakaa Kristus toisten kanssa. Sillä, että koet itsesi merkityksettömäksi ei haittaa. Kun uskollisesti jaat Kristuksen tuoksua ympärillesi, Hänen kauneutensa tulee esiin ja miellyttää Isää. Hänen lapsenaan olet merkityksellinen Jumalan silmissä. Tätä minä rakastan Jumalassa, entä sinä? Miten paljon merkitsemmekään Hänelle. It is enough. When given in sincerity, God accepts the fragments of our lives.He uses leftover pieces.  Seemingly insignificant people.  Tiny rosebuds.All God requires is that we open our hearts to receive Him and then surrender to share His love.  The offering is not measured by the size of the gift; rather, our willingness to obey and to share Christ with others. It doesn’t matter if you feel insignificant.  As you faithfully spread the aroma of Christ to those around you, His beauty is what comes forth and is pleasing to the Father.  As His child, you are significant in God’s eyes.I love that about God, don’t you?  How much we matter to Him.

kauttaTiny Rosebud ~ Significant in God’s Eyes.

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: