857. Revival, Personally – Herätys, henkilökohtaisesti

When we visited in Sweden in August we popped up also in small second hand shop where I found numerous good books which really has fed my spirit, books which are in line with the process I have gone through in lastest months: renewing of faith. – Vieraillessamme Ruotsissa elokuussa satuimme kirpputorille, josta löysin ison määrän kirjoja, jotka toden teolla ovat ruokkineet henkeäni, kirjoja jotka hyvin sopivat prosessiin, jota olen käynyt läpi viime kuukausina, uskon uudistumista.

The persevering waiting and expecting of Lord has had it´s time – Now it is time of answered prayers. – On ollut aika sinnikkäästi odottaa; nyt on on rukousvastausten aika.

DSC_2958

Why are you cast down, O my inner self? And why should you moan over me and be disquieted within me? Hope in God and wait expectantly for Him, for I shall yet praise Him, Who is the help of my countenance, and my God. — Miksi olet masentunut, sieluni, miksi olet niin levoton? Odota Jumalaa! Vielä saan kiittää häntä, Jumalaani, auttajaani. Ps. 42: 11

In this Psalm we meet except expecting prayer also Lord who personally answer the prayer. — Psalmissa kohtaamme paitsi odottavat rukoukset myös Herran, joka henkilökohtaisesti vastaa rukoilijalle.
DSC_9354
In his book Hearts on Fire – Walking in Personal Revival pastor Colin Dye stresses on the main point in the renewing and renewal: Lord doesn´t, at first hand, send the renewing or revival, He want´s send Himself. And when we may receive Him, inevitably, the result is renewal and revival, at first, in our own lives and, the second, through our transformed life, in others life around us. – We aren´t able to take the renewing or revival outside Christ; when we accept Him, we receive the renewing and revival as well.

Kirjassaan Hearts on Fire – Walking in Personal Revival (Sydämet tulessa – Kulkeminen henkilökohtaisessa herätyksessä) pastori Colin Dye kirjoittaa: Herra ei ensi sijassa lähetä uudistusta tai herätystä, vaan Hän haluaa lähettää itsensä. Kun otamme Hänet vastaan, väistämätön seuraus on uudistus ja herätys, ensin omassa elämässämme, ja sitten muuttuneen elämämme kautta ympäristössä. – Emme voi ”ottaa” uudistusta tai herätystä ”erillään” Kristuksesta; kun otamme vastaan Hänet, saamme myös uudistuksen ja herätyksen.

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: