580. Kuikka and Kuikka – who is who and about whom Kuikka is talking about? – Kuikka ja Kuikka, kuka kukakin on ja mistä Kuikka puhuu?

Allthought I have rather unusual surname, Kuikka, and first name as well, in some cases people seem to visit my blog in an accident, thinking me to be some one else Kuikka or Pauliina or Pauliina Kuikka. – Vaikka minulla on suhteellisen harvinainen sukunimi eikä etunimikään ole yleisimmästä päästä, joissain tilanteissa ihmiset tulevat blogiini vahingossa ajatellen minun olevan joku toinen Kuikka tai Pauliina tai Pauliina Kuikka.

Yes, there is some other Pauliina Kuikkas in Finland, for example a dancer in Porvoo. When Justin Bieber was coming to Finland I received a text message from one man who asked me to come with him to Bieber´s concert. Hmm… 🙂 – Kyllä vain, on joitakin muitakin Pauliina Kuikkia, esimerkiksi eräs, tanssija Porvoosta. Kun Justin Bieber oli tulossa Suomeen, sain viestin eräältä mieheltä, joka pyysi minua mukaansa konserttiin. 🙂

And there is also a discussion are called – Sitten on myös keskustelupalsta

http://kuikka.puheenvuoro.uusisuomi.fi/

in which people are discussing daily matters and politic as well… So, I know some coming to my blog to find critics against politics. – Siinä ihmiset keskustelevat päivittäisistä asioista, myös politiikasta. Niinpä, tiedän joidenkin tulevan blogiini etsien esittämääni kritiikkiä poliitikkoja kohtaan.

So I try to make it clear: Most of items I write handle with spiritual matters and/or religion; politic thinking isn´t my strengt. – Niinpä minun pitää selventää, että blogini käsittelee hengellisyyttä/uskontoa; politiikka ei ole vahvuuteni.

Yes, and some are coming here to asking whose are those whom I criticize, pastor X, prophet Y, evangelist M,… I have told real stories – without picking up names or cities – and letting readers to think by using their own brains. – Niin, jotkut tulevat tänne kysele, keitä kummaa kritisoin, pastori X:ää, profeetta Y:tä, evankelista M:ää. Kerron toki tositarinoita – kuitenkaan nimeämättä enempää ihmisiä kuin paikkakuntiakaan – antaen ihmisten ajatella omilla aivoillaan.

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: