Erilainen tapa edetä

Luin tänään seuraavan tekstin. Tässä vapaamuotoisesti käännetty englannista suomeksi.

Pysähdyttävää. Oman elämänkin kautta suodattunutta. Sanon sanoihin ison AMENEN.

Jumalan ansaitsemattoman armon ja suosion etsimisen välillä on merkittävä ero. Jumalan armo perustuu ennen muuta Jeesuksen ansioon (kirjaimellisesti meriitteihin) ja me vastaanotamme tämän armon Jeesuksen täytetyn työn kautta. Meillä ei ole mitään lisättävää tähän armoon. Se on kirjaimellisesti ansaitsematon (kirjaimellisesti ilman meriittejä). — Suosion etsiminen sitä vastoin ripustautuu johonkin, mikä on itse hankittua. Suosionetsijät sen sijaan etsivät suosiota kiillottamalla kilpeään, harjoittamalla ”toimistopolitiikkaa”, manipuloimalla, mustamaalamalla ja tekemällä kaikenmoisia kompromisseja, jotta saavat haluamansa.

Miten ajantasainen ajankuva! Näillä peleillä oikeasti edetään elämässä.

Jumalalla on sinulle parempi tie.

Nimittän tätä puhtaan omantunnon tieksi. Ennenkuin kohtaamme puhtaan omantunnon tien, saattaa olla tarvis kohdata totuus itsestä.

Näin on minulle käynyt.

Hämmästelen edelleen, MITEN PITKÄLLE ihminen voi mennä toisten miellyttämisessä – lähimpänä ihmettelykohteena minä itse!!!

Jumalaa loukkaa se, että Hän näkee rakkaiden lapsiensa matelevan maassa kuin nuollen takapuolta (pahoittelen, käännös oikeasti on noin raju!) – vain päästäkseen eteenpäin.

Jos ovi sulkeutuu, sulkeutukoon!

Luota Jumalaan täysin: JUMALALLA ON parempi tie sinua varten.

Miten helpottavaa:

Sinun (minun) ei tarvitse olla menestyksen suhteen riippuvainen kenenkään suosiosta, kun sinulla (minulla) on Jumalan armo!

Niinpä niin, oman elämäni valtavimpia löytöjä on ollut se, että minua ei tosiaankaan määrittele se, mitä ihmiset minusta ajattelevat, eikä minun tietäni rajoita se, jos joku uhkaa laittaa kapuloita rattaisiin (eikä edes se, että joku tosiaan tekee niin)!

Totta kai, ei meidän pidä olla tieten tahtoen hankalia ihmisiä, jotka joka paikassa ovat kuin vastakarvaan silitetyt kissat. JOS MAHDOLLISTA meidän tulee elää rauhassa kaikkien kanssa.

Tämä ei kuitenkaan merkitse suostumista kaikkeen, ei myöskään kompromissia sen kanssa, minkä ymmärrän oikeaksi.

Sinun tai minun ei tarvitse vastoin sitä, minkä ymmärrät/ymmärrän oikeaksi pokata enempää oikealle kuin vasemmallekaan. Jumala voi tehdä tien sinne, missä sitä ei ole.

Tästä myös oma elämäni todistuksena.

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: