710. Sydämiä sydämeltä sydämelle

Kirjoituksessani Yksi hetki kirjoitin tapahtumaketjusta, jonka seurauksena syntyi huopasydämiä ilahduttamaan ikäihmisten mieltä ja jumppaamaan heidän käsiään: https://pauliinakuikka.wordpress.com/2013/09/25/yksi-hetki/

Tapahtumaketju puhuu vahvasti sitä, että sinulla tai minulla ei tarvitse välttämättä olla käytössään – ainakaan aluksi – valtavia resursseja, paljon aikaa, suuri budjetti, paljon näkyvyyttä – tai suurta näkyä. Riittää kun teen/teet oman osani/osasi käsillä olevassa hetkessä. Tuosta hetkestä voi syntyä ja kasvaa suurempaa. Resurssit – ja myös ne näkyjen ihmiset ja toteuttajat – löytyvät aikanaan. Riittää kun sinä/minä toimimme.

Huovutetut sydämet ovat nyt osa tämän vuoden Yhteisvastuukeräyksen virikemateriaalia.

Nyt on jokaisella mahdollisuus tuottaa pienellä vaivalla lämpöä yksinäisen lähimmäisen sydämeen. Jos sydäntalkoita ei ole tarjolla, voi ohjeet noukkia netistä ja askarrella kotona (Askel 3/2014 http://www.askellehti.fi/)

Ohjeet löytyvät Haminan seurakunnan kotisivuilta osoitteesta: http://www.haminanseurakunta.fi/1065-sydantalkoot-leviavat-koko-maahan sekä seuraavasta Youtube -videosta:

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: