700. Näitä on luettu eniten

Tähän seitsemänteensadanteen kirjoitukseeni poimin eniten lukijoita keränneet kirjoitukseni:

Ylimmäksi ykköseksi kipuaa artikkeli Narsismin hengelliset seuraukst marraskuulta 2012. https://pauliinakuikka.wordpress.com/2012/11/13/narsismin-hengelliset-seuraukset/ Kirjoituksessa avaan ongelmia, joita hengellisen viitekehyksen omaksunut narsisti voi aiheuttaa ympärillään.

Hyvänä kakkosena on 137. Kuin Saunalahden mainoksesta https://pauliinakuikka.wordpress.com/2011/12/28/suoraan-kuin-saunalahden-mainoksesta/. Artikkelissa raapaisen karismaattisen opetuksen ”voitelun tasot” ja ”Jumalan erityisen ilmestymisen aika” taustoja.

Kolmantena on kertomukseni 50. Vähän ehjempi kuin eilen https://pauliinakuikka.wordpress.com/2011/04/27/224/ kuvaus siitä, että eheys kipeydestä koittaa vähitellen.

Ajoittain kärkeen nousee tällä kertaa neljäntenä oleva 26. Kommentti kommenttiin https://pauliinakuikka.wordpress.com/2011/03/15/136/, kuvaus siitä, millaisia reaktioita voi seurata siitä, että asioita pidetään esillä/nostetaan esiin.

Tulossa läpileikkauksia eri aihepiireistä kolmen vuoden (ja pikkuisen päälle) bloggaamiseni varrelta. Samalla selviää se, mistä aihepiiristä olen kirjoittanut eniten. (Vinkki: Se ei ole narsismi eikä hengellinen väkivalta…)

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: