Avaa (sinun omat) korvasi

Erityisesti kiireen – tai niin kuin elämässä joskus on tilanne – myrskyn keskellä on tarpeen olla hiljaa ja kuunnella, mitä Herra sanoo.

Miksi tämä on niin tärkeää? – Mielestäni sen vuoksi, että Herralla on aina oikea ratkaisu tilanteessa, usein luova ratkaisu, joka on ajantasainen – ja joskus ikään kuin aikaansa edellä oleva, luova ratkaisu, jota emme olisi tajunneet ajatella.

Mielestäni on tärkeää nimenomaan se, että emme – karismaatikkoinakaan – juokse profeetalta profeetalla, voidellulta voidellulle, vaan pysähdymme kuuntelemaan, mitä Herra MEILLE henkilökohtaisesti puhuu. Armolahjojen, tms. kautta tulevalla rohkaisulla on paikkansa. Usein kuitenkin sellainen paikka, että se vahvistaa sen, mistä olemme itse ikään kuin hajulla ennen kuin rohkaisu/vahvistus tulee. Erityisesti silloin, jos noiden armolahjojen käyttäjien kautta alkaa tulla ristiriitaista viestiä tyyliin – yksi profetoi sinulle lähetystyötä ulkomailla, toinen on lähettämässä sinua Lapin perukoille ja kolmas profetoi jotain muuta – kannattaa pysähtyä ja pohtia, onko jokin jossakin/joissakin noissa profetioissa pielessä. Herramme ei johda meitä sekasortoon.

Turvallinen johdatuksen muoto on tasapainoisesti luettu ja opetettu Sana. Tällä tarkoitan sitä, että Sanaa luetaan ja opetetaan kokonaisuutena ja kokonaisuudesta käsin. Sana pääsee monipuolisesti ravitsemaan ja rakentamaan meitä. Pyhällä Hengellä on mistä nostaa ja muistuttaa mieleemme Sanaa johdatuksen välikappaleeksi. Silloin Sana tulee todellisella tavalla voimaksemme.

Minun ajatukseni eivät ole teidän
ajatuksianne
eivätkä teidän tienne ole minun teitäni,
sanoo Herra.
Sillä niin korkealla kuin taivas kaartuu maan
yllä,
niin korkealla ovat minun tieni
teidän teittenne yläpuolella
ja minun ajatukseni
teidän ajatustenne yläpuolella.
Niin kuin sade ja lumi tulevat taivaasta
eivätkä sinne palaa
vaan kastelevat maan,
joka hedelmöityy ja versoo
ja antaa kylväjälle siemenen ja nälkäiselle leivän,
niin käy myös sanan, joka minun suustani lähtee: se ei tyhjänä palaa vaan täyttää tehtävän, jonka minä sille annan, ja saa menestymään kaiken, mitä varten sen lähetän. (Jes. 55: 8-11)

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: