Innostuin valokuvauksesta yläasteikäisenä. 90-luvun puolessa välissä taloon tuli järjestelmäkamera. Kuvasin ja tein ajoittain lehtijuttuja. Pieni huokaus sisikunnassani oli, että jos joskus voisin ottaa luontokuvia.

Pari vuotta sitten mieheni osti käytetyn digikameran. Hänen kuvistaan olemme nauttineet blogissa parisen vuoden ajan.

Viime syksynä rohkaistuin mieheni matkaan valokuvauskurssille. Ajattelin, että muistanko mitään entisistä opeista, joita taannoin olin hankkinut. Yllättävän nopeasti palautuivat tiedot mieleen ja rohkenin kokeilemaan siipiäni valokuvauksen saralla.

Ohessa linkki uuteen enemmän valokuvaukseen keskittyneeseen blogiin, koska kuviamme on toivottu näkösälle.

http://artoandpauliinaphotography.wordpress.com/

Kuvia pyrin laittamaan tasapuolisesti molemmilta. Kirjoitukset enemmän minun käsialaani.