Älä luovuta kesken..!

Luin vastottain vanhan tarinan nk. kultakuumeen ajoilta Amerikasta. Eräs mies näki vaivaa löytääkseen kultaa – ja löysikin sitä niin, että sai omansa takaisin ja pystyi jopa investoimaan uuteen kalustoon. Kultasuoni kaivoksessa näytti ehtyneen. Mitään ei löytynyt. Lopulta mies pakkasi kamppeensa ja tappionsa niellen palasi kotikonnuilleen. Myöhemmin hän kuuli, että 150 cm:n päässä siitä, missä hän oli lopettanut kaivamisen, oli löytynyt uusi kultasuoni.

Pitää olla tarkkana siinä, missä lopettaa sen tekemisen, mitä juuri on tekemässä!

Joskus käy myös niin, että emme tunnista eteemme tulevaa mahdollisuutta/rukousvastausta sen vuoksi, että se tulee erilaisena tai eri suunnasta kuin olemme sen kuvitelleet.

Itseäni on voimakkaastikin viime aikoina puhutellut ajatus siitä, että jopa se, mitä luulemme onnettomuudeksi, voi olla se, mikä on omiaan tuuppaamaan meitä eteenpäin! – Joskus Jumala näyttää voivan kääntää jopa omavoimaisuutemme tai omat asian ratkaisuyrityksetkin parhain päin.

Mietitäänpä vaikka Joosefia, jonka Jumalalta saamat lupaukset toteutuivat sellaisten asioiden kautta, jotka aluksi näyttivät täysiltä katastrofeilta – tai Moosesta, jonka tavallaan itse aiheutettu erämaakoulu oli valtava vahvuus erämaavaelluksella. Viime mainitun piti olla lyhyt pyrähdys, mutta se venyi isralilaisten itsepäisyyden takia 40 vuoden mittaiseksi. Mooses oli mies paikallaan johtamassa kansaa erämaassa. Hänellä kuin oli erämaasta kokemusta toisin kuin Egyptissä varttuneella israelilaisilla.

Rohkeutta toivotan sinulle, lukijani, siinä tilanteessa, jossa olet.

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: