Jumalako ei voisi?

Heinäkuun alussa olen löytänyt seuraavan kirjoituksen ja kääntänyt sen suomeksi. Valitettavasti alkuperäinen lähde ei tullut merkityksi muistiinpanoihini.
”Sillä ei ole väliä, kuinka vaikeassa tilanteessa olet tänään – Herrasi voi kääntää sen ylösalaisin. Lääkäri voi sanoa sinulle: ”Sinulla ei ole toivoa”; pankkitilisi voi olla tyhjä ja lainanantajat vaativat saataviaan. Työssäsi tai perheessäsi voi olla ongelmia. Ongelmasi voivat näyttää niin suurilta, että ajattelet, ettet koskaan pääse niiden yli. Vaikka näin olisikin, älä anna vihollisen huijata sinua. Ei ole ongelmaa, jota Jumala ei kykenisi ratkaisemaan. Mikään ei ole Jumalan veroinen. Hänelle on täsmälleen yhtä vaivatonta parantaa syöpä kuin on parantaa päänsärky. Hänelle on yhtä vaivatonta ostaa sinulle uusi talo kuin maksaa vuokrasi. Myös aikoina, jolloin koko maailma näyttää olevan vaikeuksissa, Jumala kykenee viemään sinut vaikeuksien läpi voittosaatossa.”
 Se miksi ajatukseen lienen tarttuneeni, on varmasti meille tyypillinen ajatusmalli, että ”kyllä Jumala voi muita (ehkä mielestäni pyhempää tai parempaa) auttaa…” tai että ”kyllä Jumala voi tarttua toisenmoisiin kysymyksiin kuin minun kysymykseni (joka on niin pieni tai suuri, niin mitätön tai vaikea”.
Meille Jumalan lapsille ei ole täysin tainnut selvitä se, että Jumala oikeasti rakastaa meitä ja haluaa parastamme – niin pienissä kuin suurissakin asioissa. Eikö vanhemmalle, jolla on sydän paikallaan, ole tärkeää lapsensa polveen laastarin laittaminen kuin vaikkapa sairaalaan kuskaaminen, jos käsi on murtunut. Eikö vanhempi, jolla on sydän paikallaan, kuuntele lapsensa pimeän pelkoa yhtä lailla kuin ”ison ihmisen” murheita, kun elämä mättää?
Muistetaan viimein, että Jumala on Jumala ja Hän on rakastava Isä. Hän voi meitä auttaa ja Hän välittää meidän parhaastamme.

Julkaissut Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: